Telefon
+36 23 361 773

Története

Cégünk története a kezdetektől

Cégünk Kisiparosi vállalkozásként kezdte meg tevékenységét még a két világháború közötti időszakban.
A kisiparosi vállalkozásból csak 1997-től lett Kft alakítva és több mint 6 ember dolgozott nálunk és 2-3 külsős besegítő akik tekert árukat és behúzott termékeket gyártottak nekünk kézi munkával.

Így immár több mint 85 éve (1925.óta) működik kis cégünk ami, gyárt magas minőségi elvárásoknak megfelelő termékeket. Először főként festőszerszámokat: Meszelőket, festőecseteket... készítettünk majd később 1999-től kiterjedt más kefékre, mint: Cipő fény kefe, mezőgazdasági léckefe, ruha kefe és még sok másfajta termékre is.

Mára a fő profilunk a speciális műszaki kefék gyártása a vevő igénye szerinti formában, méretben és anyagból.

A kefék készülhetnek polipropilén, poliamid, PVC és egyéb... műszálból, de természetes anyagokból is, mint lószőr, disznósörte,vaddisznó, kecskeszőr,Marha farok szőr, fibriszből (mexikói fű féle)... Vagy akár drót és réz szálból is.

A kefe gyártás során a test anyagai is különbözőek lehetnek, mint például Polipropilén, Poliamid, Poliészter, PVC... műanyag és Bükk illetve rétegelt fa...

Számos termékeink közül választhat. Többek között gyártunk: CNC faipari gépek keféit; vendéglátói pohármosók keféi; futószalag keféit; fémipari keféket; élelmiszer ipari kefék; Autóiparban használt kefe alkatrészeket; Aszfalt tisztító hengerkeféket; Út tisztító tárcsakefék; Mezőgazdaságban használatos keféket; Birsalma, burgonya, hagyma, uborka... mosó gépek keféit; Gyártásban használatos kefe alkatrészek...

Egyedi kefére van szüksége?

Megbízható, minőségi terméket szeretne, amivel könnyen lehet dolgozni? Esetleg több ilyen darabot szeretne készíttetni? Mi tudunk Önnek ebben segíteni, cégünk egyedi kefék gyártásával foglalkozik!


Tudjuk, hogy egy munka során mennyire fontos, hogy a segédeszköz minőségi alapanyagból készüljön, hiszen sok múlhat ezen. Egy ház festésénél nem mindegy, hogy milyen ecsetet használunk, mert az olcsóbbak foltot hagyhatnak, esetleg idő előtt tönkre is mehetnek.

Tanácsos a saját igénye szerint megrendelni a tökéletes, egyedi segédeszközt a munkájához, hiszen az egyedi gyártású kefék rengeteg előnnyel rendelkeznek. Amellett, hogy az Ön igényei szerint lettek kialakítva, minőségi kiképzésükből kifolyólag, nem fognak túl hamar tönkre menni.

További előnyei, hogy Ön eldöntheti, hogy mennyi darabra lenne szüksége a termékből, mi pedig ezt rövid időn belül meg is valósítjuk! Ha bármilyen kérdése lenne kefe webáruházunk termékeivel kapcsolatban, kollégáink készségesen állnak az Ön rendelkezésére!

Szolgáltatásaink

Cégünk különböző méretű, fajtájú keféket, ecseteket és tekertárút gyárt és forgalmaz immár több mint nyolcvan éve.

Speciális műszaki keféket vállalunk műszaki rajz, minta vagy a vevő elképzelése alapján.Célunk, hogy minőséget szolgáltassunk kedvező áron.

  • lószőr
  • műanyag és természetes fű felhasználásával készít ipari, háztartási, orvosi, kozmetikai, laboratóriumi, egészségügyi, építőipari, mezőgazdasági célú felhasználóknak kefét
  • seprűt
  • ecsetet
  • festőhengert
  • partvist... és szegély lécek készítése
  • műanyagok
  • fa
  • fém
  • különbféle szörzetű alapanyagokból.

Kapcsolat
2030 Érd Technikus u. 60.
Telefon: +36 23 361 773
Mobil: 06 30/941-2106
Fax: +36 23 361 773
E-mail:info@balazsdinasztia.com
Skype: balazsdinasztia.kft
Információ
Cégünk különböző méretű, fajtájú keféket, ecseteket és tekertárút gyárt és forgalmaz immár több mint nyolcvan éve.
Minőség és Garancia.Ez a Balázs Dinasztia!
Térkép